У Рівному відбувся різдвяний турнір з флорболу

У Рівному відбувся різдвяний турнір з флорболу

4 січня до обласного центру з’їхалися юні флорболісти з різних областей України, щоб позмагатись на різдвяному турнірі з цього виду спорту.

Загалом у турнірі брали участь 27 команд (250 учасників). 5 команд представляли Рівне.

Флорбол – командний вид спорту. Один з різновидів хокею, грається пластиковим м’ячем, удари по якому завдають ключкою. Ціль гри: забити м’яч у ворота суперника.

У Рівному вже створено та грає більше десяти команд, деякі з них брали участь у Чемпіонаті України з флорболу, і неодноразово ставали чемпіонами.

-Вдячний організаторам за проведення цієї гри, і можливість для молоді займатись спортом. Особлива подяка тренерам, адже всі команди були заряджені на перемогу, в них закладено дух суперництва, гри на результат. Вірю, що такі спортивні змагання змінять ставлення молоді до занять фізичною культурою. Вони динамічні, сучасні, захопливі і драйвові. Я переконаний, що життя молодої людини кипить і вирує. Для цього їй потрібно багато енергії. І саме фізична культура і спорт мають це необхідне джерело життєвої енергії. Буду надалі всіляко підтримувати наші команди та розвиток флорболу у нашій громаді! – зазначив міський голова Олександр Третяк.

Читайте також