У Рівному відбулася унікальна виставка “Жінки – краси земної берегині”

У Рівному відбулася унікальна виставка “Жінки – краси земної берегині”

У Міському Будинку Культури, 10 травня, відкрилася фотовиставка “Жінки – краси земної берегині”. Основним задумом заходу є демонстрація краси простих українських жінок, які “тримають земну кулю”.

Як розповідає Час дій, у ролі моделей виступили звичайні жительки нашого міста, жінки різних професій серед яких вчителі, лікарі, громадські діячі, рієлтори, економісти, тощо. Виставка розповідає відвідувачам про унікальність образів жіноцтва, в яких підкреслене наше слов’янське коріння та автентика.

Захід відвідав нардеп Дмитро Соломчук. Він прокоментував, що рівненські жінки, на його думку, є найгарнішими та найрозумнішими в Україні. Окрім того, зауважив, що участь у виставці взяла його помічниця Світлана Дзенік.

Коментар: “Українські жінки найкращі, а рівненські ще й наймиліші, найрозумніші та найкрасивіші. Сьогодні побував на відкритті виставки під назвою “Жінки – краси земної берегині”, яка це повністю підтверджує. Моделями фотовиставки були 50 рівнянок, представниці різних професій: вчителі, лікарі, економісти і ще багато-багато інших. Дуже радий, що серед них і моя помічниця Світлана Дзенік“, – коментує нардеп.

Організаторкою та ідейницею виставки стала заступниця голови ГО “Спілка жінок Рівненщини” Єлизавета Чумак Кац. Вона розповіла, що на світлинах неперевершені жінки нашого міста в незвичних, але розкішних образах.

Своєю чергою, авторкою головних уборів та образів моделей стала відома дизайнерка Ірина Підліпська, яка створює дивовижні українські віночки та аксесуари, одягаючи у них відомих українських панянок.

Унікальні світлини можна буде побачити вже з 10 травня з 14-ї години у виставковій залі МБК. Вхід вільний (з дотриманням карантинних вимог).

Довідки за телефоном: 096 902 10 43.

Читайте також