У Рівному сьогодні святкуватимуть  День захисту дітей

У Рівному сьогодні святкуватимуть День захисту дітей

Сьогодні відзначають Міжнародний День захисту дітей. У Рівному відбудеться ряд цікавих заходів.

З 9.00 до 17.00 на відвідувачів Рівненського зоопарку чекає концертна програма на дитячому майданчику, аквагрим, розваги для дітей, подарунки від партнерів. Вхід дітям до 16 років у зоопарк – безкоштовний!

О 12 годині у Міському будинку культури розпочнеться концертна програма за участю творчих колективів - хорів "Фантазія" та "Кольорові ноти".

З 13:00 до 16:00 на Майдані Незалежності (з урахуванням погодних умов та карантинних обмежень відбудуться руханка, конкурси та вікторини, які підготували для найменших рівнян підрозділи Національної поліції в Рівненській області.

Зокрема будуть такі локації:

Локація підрозділів поліції особливого призначення

Виставка автотранспорту, яким користуються спецпризначенці.

Працівники продемонструють легкі прийоми рукопашного бою та проведуть навчання для дітей з прийомів самооборони. Поліцейські також продемонструють макети зброї, екіпірування.

Локація кінологів з собаками.

Виставка автотранспорту. Кінологи із своїми чотирилапими напарниками продемонструють навички тварин у затриманні носіїв наркотичних засобів та затриманні злочинців.

Локація патрульної поліції

Виставка автотранспорту. У рамках заходу передбачається проведення працівниками патрульної поліції майстер-класів для дітей “10 правил безпечної поведінки”.

Локація ювенальної превенції та Локація конкурсу малюнку

У зоні будуть проводитись конкурси малюнків на теми

«Нова форма поліцейського», «Нові машини поліцейських».

Локація фізичної підготовки

У цій зоні працівники Тренінгового центру продемонструють свої фізичні здібності, наприклад віджимання на час та проведуть конкурси між дітьми на їхню фізичну підготовку.

Локація поліції охорони

Виставка автотранспорту служби, спецзасобів, екіпірування. Проведення конкурсів для дітей та інформування про специфіку служби та її важливість.

Локація вибухотехніків

Працівники-вибухотехніки, продемонструють роботів по знешкодженню вибухівки та своє спорядження.

Запрошуємо рівнян та гостей міста долучитись до святкування! Приходьте, буде цікаво, весело та пізнавально!

Читайте також