У Рівному на кільці Макарова-Дубенська облаштовують зелені зони

У Рівному на кільці Макарова-Дубенська облаштовують зелені зони

У ці п’ятницю-суботу заплановано вкладання другого чорнового шару асфальтного покриття (товщиною 10 см.) по усьому периметру будівельного майданчика. Вчора на об’єкті облаштовували бордюри по контуру кільця та дороги.

З понеділка, 1 листопада, будуть проводитись підготовчі процеси для проведення робіт з влаштуванню верхнього, останнього шару асфальту (ШМА). Перед запуском руху по кільці також буде нанесено дорожню розмітку та встановлено знаки безпеки.

Паралельно проводяться роботи з облаштування зелених зон, пішохідних та вело доріжок навколо кільця. Це вул. Макарова-Дубенська, Дубенська у напрямку до міста Дубно і зі сторони автозаправки, розповіли у Рівненській міській раді.

Варто зазначити, що на самому кільці буде облаштовано зелену зону та обрамлення кільця бруківкою з натурального каменю. А також проводяться роботи по влаштуванню пішохідних переходів та велодоріжок – які будуть проходити через проїжджу частину в місцях де є «острівки безпеки».

Наразі вирішується питання щодо встановлення електричних опор, які наразі замовлені та проплачені і мають надійти невдовзі на об’єкт . Після чого буде проведено їх монтаж, підключення, тестування і пуск в роботу.

Читайте також