У Рівному на базі бібліотеки функціонуватиме молодіжний центр

У Рівному на базі бібліотеки функціонуватиме молодіжний центр

У Рівненські обласній бібліотеці для молоді працюватиме молодіжний простір, який буде осередком освіти та саморозвитку, проведення активного дозвілля молоді міста.

Проект реалізується в рамках програми «Мріємо та діємо», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у партнерстві з Будуємо Україну Разом - БУР, Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), республіканським інститутом (IМіжнароднимRI) та Zinc Network.

Рівненська громада стала однією з перших громад, що приєдналася до Програми та наразі вже активно реалізовує проект.

Було підписано меморандум про співпрацю міжнародної організації IREX з Рівненською міською радою, Рівненською обласною державною адміністрацією, ГО Агенція сталого розвитку міста щодо подальшої співпраці у п'ятницю, 8 жовтня.

Молодіжна політика в громаді стає системною, доступною і різноманітною. Це дасть змогу активізувати молодих людей у створенні якісних проектів для громади та зменшити їх відтік у більші міста та інші країни.

Читайте також