У Рівному школи забезпечать новим обладнанням, бо виділили 3 мільйони гривень

У Рівному школи забезпечать новим обладнанням, бо виділили 3 мільйони гривень

Модернізувати та забезпечити школи сучасним електронним обладнанням планують 10 кабінетів початкової освіти, 10 кабінетів математики, 10 кабінетів початкової освіти для інклюзивного навчання та 10 закладів дошкільної освіти на суму майже 3 млн. грн.

Про це повідомляє Рівненська міська рада.

- Вдячний АМУ за такий вагомий вклад у нашу громаду. Для мене надважливо продовжити нашу продуктивну співпрацю, - наголосив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Модернізація відбуватиметься у рамках підписаного 13 травня меморандуму між міським головою Александром Третяком та виконуючим директором АМУ Олександром Слобожаном, адже це меморандум про співробітництво між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та Рівненською міською територіальною громадою.

Також, у Рівному планують запустити проект «Цифровий прорив» - це підключення закладів загальної середньої освіти до сучасних електронних освітніх ресурсів.

Пріоритетні напрямки співпраці з АМУ у 2021 році:

-дошкілля;

-нова українська школа;

- інклюзивна освіта;

-предмети природичо-математичного циклу;

- STEM освіта.

Міський голова Рівного Олександр Третяк наголошує, підписання Меморандуму та подальша співпраця з Асоціацією міст України дасть потужний поштовх до позитивних змін у нашій громаді.

Читайте також