У Рівному майже тиждень немає приросту хворих на коронавірус (ВІДЕО)

У Рівному майже тиждень немає приросту хворих на коронавірус (ВІДЕО)

У Рівному за останній тиждень приросту хворих на коронавірус практично немає, – повідомив зранку 4 вересня міський голова Рівного Володимир ХОМКО.

 – Ситуація в Україні погіршується щодня, сьогодні черговий антирекорд – 2723 нових хворих. Загалом уже більше 130 тисяч. Із початку літа кількість хворих в Україні збільшилася в 5 разів. Це жахлива цифра! – наголосив мер. – У Рівному ситуація дещо краща – уже майже тиждень не збільшується загальна кількість хворих, сьогодні на одну людину спад. Таким чином у нас сьогодні є активних хворих 665, ново виявлених 30, видужали – 31.

Загалом із початку карантину у Рівному занедужали на коронавірусну хворобу 2454 особи.

На стаціонарі лікується 53 рівнян, у тому числі 7 медиків, а загалом є 116 хворих у міській лікарні.

У важкому стані 39 особи. До апаратів ШВЛ ніхто не під?єднаний.

Амбулаторно лікується 612 осіб, у тому числі 34 медики.

Одужало 2202 (за минулу добу – 31). Частка одужалих становить майже 90% від виявлених хворих. Це набагато вищі показники, ніж в середньому по Україні.

За минулу добу ніхто не помер, тож загальна кількість померлих від ускладнень коронавірусу за час карантину становить 39 (1,6% від виявлених хворих).

– Тестування чекає 360 осіб, це досить багато. Є ризик, що багато з них можуть виявитися хворими. Ми скасували масові заходи на день міста, щоб не було спалаху. Зараз чекаємо які будуть результати початку навчального року, але сподіваюся що й по школам спалаху не буде.

Детальніше про це – у відео:

 

Читайте також