У Рівному,  компанія «ГЕРЦ» презентувала систему електронного квитка

У Рівному, компанія «ГЕРЦ» презентувала систему електронного квитка

Представники компанії «ГЕРЦ» презентували систему автоматизованої оплати проїзду у громадському транспорті. Електронний квиток – це документ, який дає право на безготівковий проїзд.

Про це повідомляє Рівненська міська рада.

"Ми відкриті до пропозицій інших компаній, які займаються впровадженням єдиного електронного квитка. Переконаний, що введення такої системи у територіальній громаді дасть можливість міській владі та перевізникам бачити реальну кількість пасажирів, які користуються громадським транспортом щодня", - розповів міський голова Рівного Олександр Третяк.

Під час зустрічі з міським головою Рівного Олександром Третяком представники компанії «ГЕРЦ» розповіли про переваги єдиного електронного квитка для оплати проїзду у громадському транспорті для жителів нашої територіальної громади. У разі введення такої системи – на зупинках необхідно буде встановити термінали, щоб люди могли купити або ж поповнити картки, які дають змогу розрахуватися за проїзд в автобусах або ж тролейбусах.

За його словами, після затвердження електронного квитка, можна вносити корективи у графіки руху автобусів та тролейбусів, бачити реальну кількість пасажирів пільгових категорій громад.

До Рівного, уже не вперше,приїжджають компанії, які презентують свої пропозиції введення електронного квитка. Попередньо свої переваги розповіли представники компанії «CityCard», які ввели систему автоматизованої оплати у Луцьку. 

 

 

Читайте також