У Рівному інтрига: хто піде на другий тур?

У Рівному інтрига: хто піде на другий тур?

Ще немає офіційної інформації про результати виборів міського голови Рівного, але у штабах кандидатів уже знають: переможця немає, буде другий тур виборів.

За попередньою інформацією та за даними екзитполів, жоден із 16 кандидатів на посаду міського голови не набирає 50% + 1 голос. З великою ймовірністю до другого туру виходить кандидат від партії "Рівне разом" Віктор Шакирзян. А от хто буде його опонентом, зберігається інтрига.

Хоча, за даними двох екзитполів претендують на другий тур представник "Європейської солідарності" Олександр Третяк та представник "Слуги народу", чинний голова ОДА Віталій Коваль.

За даними екзитполу, який замовляв телеканал "Сфера-ТВ", Віктор Шакирзян набирає 18,61%, друге місце в Віталія Коваля – 18,05%, третім іде Олександр Третяк – 15,41%.

За даними екзитполу, який замовляв телеканал "ITV", Віктор Шакирзян набирає 21,3%, а Коваль і Третяк мають однаковий результат – 15,8%.

Тож доведеться чекати офіційних результатів виборів, які оголосить міська ТВК.

Сьогодні під час брифінгу представник Громадської мережі ОПОРА Михайло Балик розповів, що другий тур виборів, очевидно, буде 15 або 22 листопада.

Читайте також