У Рівненській обласній бібліотеці для молоді презентували анімовану книгу

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді презентували анімовану книгу

З нагоди Всесвітнього дня письменника у Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулася творча презентація анімованої книжки «Крамниця часу», яку у співпраці з художницею та ілюстраторкою Наталією Серветник створила Олена Медведєва.

Про це розповідає Рівненська обласна бібліотека для молоді.

"Олена Ведмєдєва відома на Рівненщині та за її межами, майстриня народної творчості, ініціаторка створення видавництва «Креативна книга», займається унікальними нерукотворними вишиваними книгами. Крім того, є відомою письменницею, тому предметом сьогоднішньої презентації у книгозбірні стала її дивовижна анімована філософська казка «Крамниця часу»",- розповідають у бібліотеці.

За їх словами, пані Олена розпочала свою оповідь про «Крамницю часу», її зміст та процес створення. Ця книжка є дуже яскравою, а текст таким, що буде цікавим як дорослим, так і малечі. Крім видання у паперовому варіанті, є і особливий формат, бо це казка висловлена малюнком. Тому переглянули анімований формат, коли у кадрі прямо перед нашими очима народжуються прекрасні акварельні малюнки, а закадровий голос пані Олени озвучує текст твору.

 Варто зазначити, що зустріч була дуже інтерактивною та живою, адже аудиторія постійно отримувала цікаві запитання від авторки. У кінці відбувся розіграш примірників книги «Крамниця часу» за найбільш цікаві та незвичні запитання для письменниці. Усі екземпляри були підписані для нових власників. 

Всі бажаючі могли сфотографуватися з пані Оленою.

Читайте також