У Рівненській дитячій лікарні діє «Куточок для книги»

У Рівненській дитячій лікарні діє «Куточок для книги»

Благодійну ініціативу «Куточок для книги» розпочали голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та очільник поліції області Олексій Камишанський. Це поличка для обміну книгами. Облаштували її у приймальному відділенні Рівненської обласної дитячої лікарні. Усе для того, аби полегшити дітям час перебування у стаціонарі

У напередодні зроблену в лікарні «Booking space» передали більше трьохсот книг для пацієнтів.

«Книги, як і люди, приходять в наше життя не випадково. Переконаний, ці книги принесуть радість не лише дітям, а й їхнім батькам і медичним працівникам. А позитивні емоції, особливо в такий складний час, дуже необхідні», - звернувся до присутніх Віталій Коваль.

Куточок розташований в приймальному відділенні-травмпункті. Користуватись книжками та долучитись до читання можуть усі пацієнти закладу з різних відділень, а також їх батьки. «Жодний технічний прогрес не зможе замінити живу книгу, яка буде не лише розвивати, але і надихати діточок на скоріше одужання», — зауважив Олексій Камишанський.

Він додав, що таку ініціативу буде продовжено.

«Створення читацького куточка в лікувальному закладі дасть можливість дітям та їх батькам отримувати позитивні емоції під час перебування у медичному закладі. Ми дуже вдячні, що саме у нашому закладі реалізовано таку важливу ініціативу», - зазначив керівник закладу Віталій Бойко.

Читайте також