У Польщі поліцейські врятували українку: знепритомніла і перестала дихати

У Польщі поліцейські врятували українку: знепритомніла і перестала дихати

Польські поліцейські врятували життя 41-річній українці, яка знепритомніла на вулиці у місті Олава Нижньосілезького воєводства. Жінку, яка лежала на лаві без ознак життя, помітили перехожі та повідомили про це правоохоронців.

Як повідомили у прес-службі Нижньосілезької поліції , лише завдяки тривалій серцево-легеневій реанімації , проведеній поліцейськими, громадянку України вдалося врятувати.Інцидент стався увечері 12 грудня на одній із вулиць міста Олава. Правоохоронці, які прибули на виклик, з'ясували, що жінка не подає ознак життя і ніяк не реагує на звернення поліції. Через відсутність дихання та пульсу правоохоронці негайно розпочали рятувальні роботи та повідомили медичні служби.

Після кількох хвилин серцево-легеневої реанімації у жінки з'явився пульс. Крім того, поліцейським допомогли пожежники, які дали кисень.

Самі ж офіцери після того, що сталося, розповіли, що не бачать нічого незвичайного в тому, що вони зробили. Поліцейські наголосили, що вони зробили те, що має робити кожна людина.

Читайте також