У міського голови новим позаштатним радником став наймолодший депутат Рівненської ради

У міського голови новим позаштатним радником став наймолодший депутат Рівненської ради

Ним став Максим Волович - наймолодший депутат Рівненської районної ради VIII скликання. Навчається в аспірантурі за напрямом "Економіка" в МЕГУ ім. акад. С. Дем'янчука. Засновник ГО "Асоціація студентів МЕГУ". Керівник молодіжного крила політичної партії "Європейська Солідарність" на Рівненщині.

Про це повідомляє Рівненська міська рада.

В команді міського голови Максим Волович буде надавати поради щодо формування та реалізації молодіжної політики. Максим був нагороджений почесною грамотою, а також стипендіат міського голови Рівного. Стипендіат Рівненської обласної ради.

В рамках національного дебатного турніру "Активна громада: право вибору" здобув звання "Кращий оратор України 2017". Пройшов базовий та два спеціалізованих тренінги від національної програми "Молодіжний працівник". Випускник програм "Школа відповідального політика" та "Вища політична школа" від центру ЕЙДОС.

Випускник програм "Академія громадянина" та "Академія політичного лідерства" від Міжнародного республіканського інституту (IRI). Сертифікований тренер з ведення кампанії жінками-кандидатками на місцевих виборах, а також з підготовки кандидатів до виборів та підготовки до виборчої кампанії для політичної партії від Національного демократичного інституту (NDI).

Випускник міжнародної навчальної програми «How Europe Works» від Інституту Роберта Шумана.

Читайте також