У мережі з гумором відреагували на відставку Авакова. Яскраві меми

У мережі з гумором відреагували на відставку Авакова. Яскраві меми

Попри написану заяву ще невідомо, чи залишить очільник МВС посаду.

Про це повідомило Рівне Експрес з посиланням на пресслужбу МВС.

Попри написану міністром заяву, поки достименно невідомо, чи справді Арсен Аваков залишить посаду. Так само не зрозумілі поки його мотиви щодо звільнення за власним бажанням. Однак, більшість юзерів вже почала "святкувати" довгоочікувану новину поширенням мемів.

Так, Михайло Макарук опублікував світлину з двома обличчями Арсена Авакова і написав, що той нічого не робить без мети. А це означає, що посадовець і далі матиме вплив на нового очільника МВД.

А на сторінці "Мемаграм" у Facebook опублікували прощальний "плей-лист" Авакова, його плани на липень та "реакцію" на звістку президента Володимира Зеленського. 

У свою чергу Дмитро Олійникстворив публікацію, в якій написав, що твердження "Аваков у владі і Аваков покинув владу мають рівнозначну силу".

У соцмережах також жартують про вічність, яка втілена в Авакова і його міністерство. 

У мережі також почали поширювати смішну публікацію "від імені Авакова" авторства Івана Марунича про його звільнення і відкритість до майбутніх пропозицій щодо працевлаштування.

Водночас, на сторінці "Процишин офіційний" "оновили" світлину профіля Володимира Зеленського.

А ще там опублікували відеокліп, який навіть не потребує додаткових коментарів.

Нагадаємо: 

  • Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков подав у відставку. Щоб звільнити міністра остаточно, за це має проголосувати Верховна Рада

Читайте також