У Маямі купили віллу, що належала собаці

У Маямі купили віллу, що належала собаці

За 29 мільйонів доларів. Непоганий бізнес, адже "купив" її пес Ґюнтер VI у співачки Мадонни лише за 7,5 мільйона.

Як цей собака породи німецька вівчарка став власником розкішної вілли у тосканському стилі, розташованої на березі затоки Біскейн? Як розповів американський портал wsvn.com, Ґюнтер VI є онуком Ґюнтера ІІІ, улюбленого пса німецької графині Карлотти Ляйбенштайн, яка померла 1992 року. Родичів ця багатійка не мала, тож увесь свій статок заповіла Ґюнтеру ІІІ. А статок був у графині чималий - 80 мільйонів доларів!

Аби її вихованець Ґюнтер III міг ефективніше розпорядитися цими коштами, було створено спеціальний траст - Gunther Corp. Опікуни собаки спадок графині не розтринькали, а примножили, і статок нащадка Ґюнтера ІІІ, якого звати Ґюнтер VI, оцінюють уже у 500 мільйонів доларів! І це при тому, що траст Gunther Corp. вкладав гроші також у благодійні проєкти, зокрема, створив фундацію Gunther Rescue, яка допомагає тваринам, потерпілим від жорстокого поводження.

2000 року траст Gunther Corp. придбав у знаменитої попспівачки Мадонни розкішну віллу у тосканському стилі, розташовану в Маямі (штат Флорида), на березі затоки Біскейн. Тоді це обійстя, у якому дев’ять спалень і дев’ять ванних кімнат, коштувало 7,5 мільйона доларів.

У листопаді торік пес Ґюнтер VI (тобто траст Gunther Corp., що представляє його інтереси), виставив віллу в Маямі на продаж - за 31,75 мільйона доларів. Такі недешеві об'єкти зазвичай продаються довго, але не цього разу. Не минуло й двох місяців, а віллу вже купили - за 29 мільйонів. Хто саме мешкатиме у будинку чотирилапого Ґюнтера VI, наразі не відомо.

Читайте також