У лісі під Києвом знайшли мертвим головного лікаря санаторію з Рівненщини: підозрюваних уже затримано

У лісі під Києвом знайшли мертвим головного лікаря санаторію з Рівненщини: підозрюваних уже затримано

У лісосмузі під Києвом знайшли тіло 50-річного головного лікаря санаторію "Червона Калина" у Рівному Ярослава Сивого. На ньому були ознаки насильницької смерті. Правоохоронці вже затримали та повідомили про підозру двом особам , причетним до скоєння умисного вбивства.

Про це йдеться у Facebook Київської міської прокуратури. Наголошується, що Сивий не виходив на зв'язок із рідними кілька днів. Злочин стався увечері 20 грудня.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що, перебуваючи у Києві, Сивий звернувся на вулиці до одного з підозрюваних, 34-річного таксиста-громадянина Киргизстану з проханням відвезти його до готелю. У цьому автомобілі був його 43-річний приятель. Чоловіки погодились підвезти пасажира. Однак під час поїздки вони зрозуміли, що потерпілий може мати при собі значні кошти.

Правоохоронці зазначили, що один із зловмисників, пересівши на заднє сидіння, завдав Сивому кілька ударів по голові кулаками та скляною пляшкою, від чого він знепритомнів . У чоловіка відібрали банківські картки, мобільний телефон, сумку та кошти, після чого відвезли до Бучанського району Київщини, де у несвідомому стані залишили у лісосмузі зі зв'язаними руками та ногами.

Після цього поліцейські та співробітники прокуратури встановили місцезнаходження зловмисників та затримали їх. Наразі експерти встановлюють причину смерті та механізм заподіяння травм.

Читайте також