У КИЄВІ ДАВ “КОНЦЕРТ” ОДІОЗНИЙ “ПАСТОР” МУНТЯН: “ЗЦІЛИВ” БАБЦЮ НА ВІЗКУ

У КИЄВІ ДАВ “КОНЦЕРТ” ОДІОЗНИЙ “ПАСТОР” МУНТЯН: “ЗЦІЛИВ” БАБЦЮ НА ВІЗКУ

"Чудо" бурхливо висміяли в соцмережах, а дійство назвали КВН-ом.

Відео “чудотворного зцілення” під час зібрання парафіян так званого духовного центру “Відродження” опублікували у Telegram-каналі “Харків +1654“.

На відео асистент “пастора” Володимира Мунтяна емоційно розповідає історію бабусі, яка начебто “десять років була прикута до візка через артрит”. І тільки на зустрічі з пастором “під час молитви вона встала і пішла”. Жінка на відео каже, що її тепер нічого не болить.

У соцмережах бурхливо відреагували на “чудо”, зазначивши, що все це більше нагадувало КВН. А відео підписали промовисто: “Мунтян розводить лохів”.

Раніше у виданні “Факти” розповідали, що зустрічі пастора Мунтяна у Києві регулярно проводяться у Палаці спорту, а сам Вцентр “Відродження” налічує близько 800 дочірніх церков, серед яких і домашні інтернет-церкви. Парафіяни, які живуть в інших містах або за кордоном, спілкуються зі своїми наставниками по скайпу. Для цього вони підписують так зване “партнерство”.

Як розповіла колишня менеджерка центру, котра працювала з такими парафіянами, партнерство означає, що “парафіянин як партнер Бога матеріально підтримує різні проекти в церкві”: “Моїм завданням було стежити за тим, щоб люди здавали гроші, і регулярно збільшувати суми. Якщо людина жертвує 50 гривень, я повинна надихнути його в наступний раз пожертвувати 100… Пам’ятаю, один чоловік продав машину і віддав на потреби церкви 100 тисяч доларів“, – йшлося у матеріалі, опублікованому в ЗМІ ще в 2018 році.

Читайте також