У Гощі запрацював сервіс «Ветеран»

У Гощі запрацював сервіс «Ветеран»

У Гощанському ЦНАПі запрацював адмінсервіс «Ветеран». Це дасть змогу впровадити комплексну ветеранську державну послугу в «єдиному вікні».

- На Рівненщині вже є досвід впровадження проєкту адмінсервіс «Ветеран» за принципом «єдиного вікна». Деякі громади вже активно працюють над впровадженням надання таких послуг. Там обслуговуватимуть ветеранів, членів їх сімей, членів сімей загиблих захисників і захисниць України. Інформаційна та фізична безбар'єрність стають реальністю, тому в області продовжують розвивати програму безбар'єрності, аби забезпечити всіх мешканців області публічними послугами, - сказала заступниця голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванна Смачило.

Нагадаємо, що тепер при зверненні в ЦНАП ветерани війни спрямовуються до «єдиного вікна», де з’ясовується причина і приймаються заява, документи. За потреби, для вирішення окремих питань під час прийому залучаються й інші спеціалісти, які нададуть консультації. Також одночасно надається консультація про всі пільги та соціальні гарантії.

Передбачається, що в «єдиному вікні» одночасно можливо буде подати заяви до всіх стейкхолдерів, повідомляє пресслужба РОДА.

Читайте також