У Чорнобаївці окупантів палили 14 разів

У Чорнобаївці окупантів палили 14 разів

Захисники України 14 разів розбивали російських терористів на аеродромі в селищі Чорнобаївка Херсонської області. Туди окупанти постійно стягують свою техніку.

Щоб захопити південь України, загарбникам треба постійно дозаправлятися. Мають іти в Чорнобаївку. Іншого варіанта немає. Українці про це подбали, — каже народний депутат Роман Костенко. — Щоразу сподіваються швидко заправитися. Ми за ними спостерігаємо й одразу накриваємо вогнем. Феномен не в тому, що вони такі дурні. Наше командування не дає їм шансів.

Це не єдина перемога українських воїнів, яка вражає. Снайпер розвідувального підрозділу десантно-штурмової бригади одним пострілом зупинив колону росіян. Поцілив у першу бронемашину "Рись". Решта стали. Тим часом наші воїни розстріляли їх з гранатометів і кулеметів.

Під селом Дмитрівка на Київщині два українських танки вступили у відкритий бій з батальйоном російських десантників на бронетранспорті. У результаті ЗСУ знищили 10 ворожих танків і кілька БМД. Окупанти розбіглися.

Третьокурсники Національної академії сухопутних військ на одному танку Т-64 вивели з ладу майже всю російську бронітехніку в селі Лук'янівка Київської області. Це був їхній перший бій. Населений пункт звільнили.

— Було страшно, але хотілося жити, — говорить Михайло, один із членів екіпажу. — На своєму танку ми підбили один російський і одне БМП. Потім поцілили в нас. Уже на виїзді з села помітили новий Т-72. Екіпаж утік, тому ми пересіли на нього й розтрощили ще три танки і два БМП. Кілька бронемашин забрали.

Читайте також