У Білій Криниці – вже свій ЦНАП

У Білій Криниці – вже свій ЦНАП

Мешканцям Білої Криниці, що під Рівним, вже не доведеться їздити до обласного центру, щоб скористатись адміністративними послугами. Оскільки Центр адміністративних послуг відкрили у Білокриницькій громаді.

- Керівництво громади з місцевого бюджету модернізували приміщення під ЦНАП у співпраці з донорами в межах програми розвитку ООН в Україні. Окрім того, закупили нову техніку завдяки проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що фінансується Урядом Великої Британії. Це гарний приклад взаємодії з міжнародними донорами, - сказав начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, який відвідав новий центр.

У приміщенні ЦНАПу проведено ремонтні роботи, облаштувано комфортні зони очікування та обслуговування громадян і дитячий куточок. Тут створено сім робочих місць, які забезпечені технікою та обладнанням для надання послуг.

Віталій Коваль також додав, що це вже 47-й ЦНАП на Рівненщині. Важливо, що Білокриницька громада може отримати доступ до цифровізації та автоматизації усіх послуг, повідомляє пресслужба РОДА.

Читайте також