У Бармаках влаштували підпільну порностудію: судили адміністраторку та вебкам-модель

У Бармаках влаштували підпільну порностудію: судили адміністраторку та вебкам-модель

У Рівному судили адміністраторку та вебкам-модель підпільної порностудії. Двоє жінок орендували у селі Бармаки котедж, а також купили ноутбуки та інше технічне обладнання, повідомляє zaxid.net.

За гроші дівчата влаштовували онлайн-трансляції, під час яких роздягались на камеру. Одна з жінок виконувала обов'язки адміністраторки: створювала та заповнювала електронні анкети на сайті, особисто контролювала роботу моделей, надавала вказівки щодо початку та припинення трансляцій, складала графіки виходу на «роботу» моделей онлайн-студії, а також виплачувала їм гроші.

«Модель здійснювала вульгарно-натуралістичну, цинічну, самоцільну демонстрацію статевих органів, які не відповідають моральним критеріям, ображають честь і гідність людини, спонукаючи негідні інстинкти, які демонструвала особам, що мали вільний доступ до її сторінки та здійснили її перегляд», – йдеться у вироку.

Порностудію правоохоронці викрили у жовтні 2022 року. Слідчі вручили підозри обом дівчатам за ч.3 ст. 301 ККУ. У процесі розслідування вони підписали з прокурором угоду про визнання винуватості, тож отримали несуворе покарання.

На засіданні суддя затвердив угоду. Таким чином, дівчата отримали по року іспитового терміну. За проведену мистецтвознавчу експертизу вони повинні заплатити 1,5 тис. гривень.

Читайте також