Це буде найбільша мережа в Європі. Нова пошта до кінця року відкриє 10 тисяч поштоматів

Це буде найбільша мережа в Європі. Нова пошта до кінця року відкриє 10 тисяч поштоматів

Нова пошта до кінця 2021 року розширить мережу поштоматів до 17 тис., що зробить її найбільшою мережею поштоматів у Європі.

Як повідомили в компанії, на сьогодні її мережа нараховує 7045 поштоматів у 279 населених пунктах України. Найчастіше клієнти замовляють до поштоматів одяг і косметику.

У Новій пошті відзначили такі переваги поштоматів для клієнтів:

 — можливість отримати посилку повністю безконтактно за допомогою одного кліка у смартфоні;

 — можливість отримати посилку у будь-який час — поштомат працює 24/7;

 — широка мережа інтернет-магазинів, звідки можна замовити доставку до поштомату;

 — «тапкова доступність» — поштомати встановлюються в безпосередній близькості до клієнтів: у під'їздах, біля продуктових магазинів і ТРЦ, фітнес-центрів тощо.

Забрати з поштомату можна тільки повністю оплачені посилки до 20 кг фактичної ваги, при цьому оголошена вартість не повинна перевищувати 6000 грн. Максимальні габарити відправлення — 40×60×30 см.

Якщо з якихось причин одержувач не зміг забрати своє замовлення вчасно, то на 3-й день воно буде переміщено на найближче відділення Нової пошти, де безкоштовно зберігається 7 днів, додаткових оплат при цьому немає.

Група Нова пошта надає клієнтам — як бізнесу, так і приватним особам — повний спектр логістичних та пов’язаних з ними послуг. До Групи входять українські та зарубіжні компанії, в тому числі Нова пошта, Новапей і Нова пошта Глобал. Мережа компанії налічує понад 8700 відділень по всій Україні, а кількість відправлень у 2020 році перевищило 327 млн.

Читайте також