Тарифи на опалення у Рівному зросли у півтора рази

Тарифи на опалення у Рівному зросли у півтора рази

Рівненський міськвиконком на своєму засіданні 12 жовтня прийняв нові тарифи на централізоване теплопостачання для усіх підприємств, які надають цю послугу, та усіх категорій споживачів. Зокрема, тариф для населення підприємству «Рівнетеплоенерго», яке забезпечує теплом не менше 80% споживачів міста, підвищили у півтора рази.

Нові тарифи на централізоване теплопостачання прийняв на своєму засіданні у вівторок, 12 жовтня, виконком Рівненської міськради. Компанії «Рівнетеплоенерго» для потреб населення вартість 1 Гкал підвищили з 1795,53 грн. до 2725 грн (з ПДВ), або у півтора рази; для бюджетних установ — з 1660,25 грн до 5173 грн/Гкал (у 3 рази), для інших споживачів — з 1766,35 грн до 4704 грн/Гкал (у 2,6 рази), для релігійних установ — з 1776,23 грн до 4583 грн/Гкал (у 2,5 рази). При цьому на виконкомі зауважили, що більшість бюджетних установ обслуговує ПП «Рівнетеплосервіс», яке генерує тепло з альтернативних джерел енергії, і його тарифи значно нижчі, ніж у «Рівнетеплоенерго».

Опалювальний сезон у Рівному розпочнеться 18 жовтня.

Нагадаємо, раніше міська рада опублікувала на своєму сайті проект рішення виконкому, за яким тарифи на централізоване теплопостачання для компанії «Рівнетеплоенерго» мали підвищити у 2-3 рази залежно від категорії споживача та послуги.

Читайте також