"Судді куплені": українці обурені переможницею "Міс Україна-2021

15 жовтня, в готелі Fairmont Grand Hotel відбувся фінал конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021". 15 прекрасних дівчат боролися за корону і можливість представляти нашу країну на міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт-2021" в Ізраїлі. Перемогу здобула 27-річна Анна Неплях з Дніпра.

Поки учасниця "Холостяка" торжествує, на офіційній сторінці українського конкурсу в Instagram українці обговорюють, заслуженої чи була перемога. Більшість користувачів не згодні з рішенням журі та вважають, що в змаганнях перемогла не Анна, а гроші, які за неї заплатили.

"Зовсім не рівень" Міс Україна Всесвіт ". Розчарування", "Судді сліпі походу були", "Дуже сумно, були набагато краще претендентки, куди дивилися судді ...", "Судді куплені", "Як красиво все подано - продано" , "Зовсім незрозумілий вибір переможниці. ні фігури красивою, ні особи", "Перемогли гроші, конкурс заздалегідь проплачений і куплений" , - пишуть в коментарях під постами.

Крім того, Міс України звинуватили в тому, що вона не знає української мови. У своє виправдання дівчина записала відео-звернення до Інстаграм-Сторіс . "Я отримала безліч звинувачень в тому, що я в своєму блозі, де 90% аудиторії російськомовні, розмовляю російською, бо нібито не знаю українського. Як бачите, шановні, можна вивчити українську мову за добу ... Я як людина, яка виріс в російськомовній родині, в місті, де 90% населення розмовляють українською, заслуговую поваги і заслуговую говорити такою мовою, на якому мені зручно " , - заявила Неплях державною мовою.

Глядачі відзначили, що в фіналі були дівчата набагато достойніший Анни Неплях. Українці підтримали Вікторію Апанасенко, яка отримала титул Першої віце-міс України Всесвіт-2021.

Читайте також