Суд взяв під варту водійку, з вини якої на Сарненщині загинуло троє людей

Суд взяв під варту водійку, з вини якої на Сарненщині загинуло троє людей

Рівненський міський суд відправив під варту на 60 діб без права внесення застави водійку, яку підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.

Нагадаємо, дорожня пригода сталася 31 липня на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» у селі Городець Сарненського району. Слідством встановлено, що 39-річна жителька Київщини, кермуючи автомобілем ZXAUTO Landmark проявила неуважність до дорожньої обстановки та на рівній ділянці дороги, через що автомобіль занесло. У результаті авто перекинулося та загорілось.

Внаслідок ДТП дві пасажирки, одна з яких неповнолітня, загинули на місці події, ще одна померла того ж дня у лікарні. Крім того, до медичного закладу доставили ще двох потерпілих, одна з них була вагітною і втратила дитину.

Свою вину водійка визнає, а причиною ДТП називає пошкоджене дорожнє покриття. Каже, що в’їхала в яму і автомобіль занесло.

Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Читайте також