Стрілянина на Шухевича

Стрілянина на Шухевича

У Рівному правоохоронці розслідують обставини стрілянини біля гаражного кооперативу на вулиці Шухевича. Інцидент трапився минулої суботи. Після бійки, що переросла у стрілянину, травми отримали двоє людей.

Як встановили поліцейські, близько 20?ї години двоє чоловіків були біля гаража на вулиці Шухевича. До них підбіг пес бійцівської породи й почав гарчати. Пес був без намордника, тож чоловіки зробили власнику зауваження, що той неправильно вигулює тварину.

Це не сподобалося власнику пса. Він зі своїм собакою пішов, а невдовзі повернувся до гаража і з металевим прутом накинувся на чоловіків. Однак ті намагались вибити з рук нападника прут і скрутити його. Нападник, утікаючи, здійснив кілька пострілів зі спецпристрою у бік чоловіків.

На місце стрілянини викликали «швидку». Медики діагностували у потерпілих, одному з яких 28 років, другому — 30, забійні рани голови, осаднення по тілу. Лікарі, надавши меддопомогу, їх відпустили.

Чоловіка, орієнтування на якого передали усім екіпажам поліції, невдовзі виявили на одній з вулиць Рівного. 47?річний рівнянин у скоєному не зізнається та запевняє, що лише посварилися. Він був у стані алкогольного сп’яніння — алкотестер «Драгер» показав 1,24 проміле.

У поліції за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для заподіяння тілесних ушкоджень, проводять досудове розслідування.

З території гаражного кооперативу слідчі вилучили кілька гільз. Призначили також експертизи, зокрема, й судово-медичну. Вона має встановити ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, що отримали чоловіки.

Читайте також