Стейкхолдери з Рівного відвідали Луцьк, щоб набратися досвіду та нових ідей

Стейкхолдери з Рівного відвідали Луцьк, щоб набратися досвіду та нових ідей

22 червня 2022 у межах проєкту «Стратегія культури Рівного» від #EU4Culture відбувся візит команди стейкхолдерів до міста Луцьк, за новим досвідом, натхненням та ідеями майбутніх творчих колаборацій.

Рівняни мали насичений день на зустрічі, розмови та екскурсії, познайомилися ближче з діяльністю:

- Департаменту культури Луцької міської ради, зустрілися з керівницею Луцького департаменту культури Гнатів Тетяною Федорівною.

- Бібліотека-студія «ДІМ» - сучасна бібліотека з ігровими залами, мистецьким простором, мультимедійною студією та кінозалом. 

- Луцька музична школа №1 імені Ф.Шопена.

- Живий театр «ГаРмИдЕр», «Garmyder Angar Stage», «Культурне УКРИТТЯ», зустріч із Павлом та Русланою Порицькими.

- Літературний фестиваль «Фронтера» та «Мистецьке об’єднання «стендаЛь» , зустріч з Еллою Яцутою.

- Центр туристичної інформації міста Луцьк «VisitLutsk.com» та діяльність Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

- Проєкт про збереження і ревіталізацію пам'яток історії на прикладі вежі Чорторийських та підземних ходів Луцького Костела єзуїтів.

- Відвідали Музей Сучасного Українського Мистецтва Корсаків.

 


    Подібні візити надихають та згуртовують. Працюємо далі над ідеями та формуванням майбутньої стратегії культури у Рівному, – йдеться в повідомленні.

Захід відбувся в межах проєкту «Стратегія розвитку культури Рівного» за фінансової підтримки Європейського союзу в межах проєкту «EU4Culture», що реалізується Goethe-Institut, Czech Centers, Danish Cultural Institute та Institut Français en Géorgie».

 

Відео мандрівки: https://youtu.be/nJKOZ-FGdZA

Читайте також