Стали відомі імена всіх зіркових суддів шоу

Стали відомі імена всіх зіркових суддів шоу "Співають всі!"

У суботу, 21 серпня, о 21:00 телеканал "Україна" покаже прем'єрний випуск вокального шоу "Співають всі!" по всесвітньо відомому формату All Together Now.

В "сотню" зіркових суддів, капітаном яких є популярна співачка Наталія Могилевська, увійшли Павло Зібров, Тоня Матвієнко, Віктор Бронюк, Наталя Фаліон, Дмитро Каднай, Ауріка Ротару, Євген Хмара і Алена Геребенюк.



Капітан "сотні" зіркових експертів масштабного талант-шоу "Співають всі!", Співачка Наталія Могилевська, впевнена - це шоу підкорить серця глядачів, адже в ньому зберуться кілька поколінь, яких об'єднає єдина мета - нова музика і відкриття талантів:

"У нас трапляються суперечки щодо всього: зовнішнього вигляду, кольору шкарпеток, зачіски, слів, які були сказані ... Ми розуміємо, що всі музичні фестивалі були придумані для обміну культурами, звичками, манерами, напрацьованими крутими досягненнями. І ось це відбувається тут , - поділилася співачка Наталія Могилевська. - Люди знайомляться і обмінюються енергією. Так і створюються колаборації. Сьогодні вже раз 5 почула: "Наталочка, а давай заспіваємо дуетом". Заради цього це, розумієте? "



Насолоджується спілкуванням зі своїми зірковими колегами і соліст групи KADNAYДмітрій Каднай. Артист зізнається - атмосфера шоу з першого дня підкорила його, адже тут є все: яскраві декорації, люди, за якими він встиг скучити за період карантину, і талановиті учасники.

Співачка Тоня Матвієнко, не роздумуючи, погодилася брати участь в шоу "Співають всі!" А потім дізналася, що компанію їй складуть мама і чоловік.

"Ми 3 окремих артиста і навіть не відразу дізналися про те, що побачимося на проекті! Я, наприклад, до кінця не знала, що мама буде тут. Але раніше я їй показувала різні версії цього шоу і їй сподобалося. Я з нею поділилася, що мені страшно оцінювати людей, і мабуть я так робити не буду. Мама ж сказала: "так робити некоректно і некрасиво. Краще тільки хороше говорити і радіти ", - поділилася співачка Тоня Матвієнко.



Народна артистка України Ауріка Ротару теж з великим інтересом приєдналася до зоряної "сотні". Співачка обіцяє допомагати і підтримувати таланти-, які підкорять її глибиною і душевністю виконання композицій. А ось Павло Зібров буде шукати великі таланти і навіть продумав критерії, за якими оцінить кожного учасника.

"Навіть не думайте, що я буду постійно натискати на кнопку! З чого б це ?! Ми все-таки представники старої школи, а це значить, що перш шукатимемо голос, талант, мелодійність, почуття ритму і харизму. Але все може і не бути, головне - харизма, побачу юнака чи дівчину і просто не зможу не натиснути на кнопку - таке теж можливо ", - розповів народний артист України Павло Зібров.

Оперна співачка, солістка Київської опери Олена Геребенюк сподівається знайти на шоу "Співають всі!" артистів з хорошими вокальними даними. Але зазначає - голоси можуть бути різними, тому буде оцінювати конкурсантів комплексно. А основними факторами будуть: харизма, професіоналізм, зовнішній вигляд і акторська майстерність.





А ось солістка ансамблю "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон зізнається - їй непросто судити талановитих виконавців: "Моє завдання - не просто оцінити, а зробити це правильно. Щоб народився ще один харизматичний співак. А ще це справжній адреналін! Особисто для мене. Ви знаєте , так багато різних осіб. І час від часу хочеться в такій компанії просто відвести душу ".

Солідарний із зірковою колегою і лідер гурту "ТіК" Віктор Бронюк.Музикант не вперше знаходиться в суддівському кріслі і зізнається - це амплуа йому не до душі: "Чесно скажу, судити - це трошки не моє. Тим більше, коли мова йде про творчість - важко знайти критерії правильного оцінювання. Але мене рятує те, що тут ціла "сотня" експертів, тому від мого голосу мало що зміниться. Я ж постараюся бути розсудливим і чесним ".

Відомий піаніст і композитор Євген Хмара зазначив, що зоряна "сотня" експертів - це справжня команда професіоналів, кожен з яких має свій професійний погляд і суб'єктивна думка. Але все ж є одна річ, якої їх можуть підкорити учасники - енергія і музична віддача.

Джерело

Читайте також