Склади боєприпасів організовував чоловік у закинутих об`єктах Рівного

Склади боєприпасів організовував чоловік у закинутих об`єктах Рівного

До шести років позбавлення волі у додаток до вже наявних семи років тюрми загрожує 29-річному донеччанину, який перебуваючи у слідочому ізоляторі в Рівному організував торгівлю боєприпасами

Правоохоронці встановили, що зловмисник організував свій небезпечний бізнес у телефонному режимі. Таким чином, він направляв своїх клієнтів до невеличких складів боєприпасів, які організував у різних частинах Рівного. За це він отримував винагороду у 2700 грн на мобільний телефон.

Зокрема, поліцейським вдалося встановити місцезнаходження двох таких складів. Один з них виявлено, під час оперативної розробки. Зловмисник направив покупця до закинутого залізничного вагону, де оперативники знайшли корпус осколкової гранати «РГД-5» та запал до неї.

У такий же спосіб, у одній із недобудов міста виявлено дві тротилові шашки.

Відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. У рамках досудового розслідування в камері підозрюваного було проведено обшуки, вилучено мобільний телефон на який клієнти перераховували гроші.

Про це повідомили в ГУНП у Рівненській області.

Читайте також