Що не можна зберігати в гаманці: 5 заборонених речей

Що не можна зберігати в гаманці: 5 заборонених речей

Багато людей носять у гаманці не лише гроші та банківські картки, а й інші речі, однак це може обернутися проти власника гаманця. Розповідаємо, які речі не варто зберігати у гаманці.

Подарункові карти

У разі втрати гаманця ви зможете відновити банківські картки, проте подарункові картки та сертифікати відновити неможливо. Не носіть із собою такі карти, якщо ви не збираєтеся ними скористатися найближчим часом.

Чеки

У порошку, який використовують для друку чеків, використовується бісфенол А. Ця речовина токсична і викликає проблеми зі здоров'ям. Рекомендується якомога рідше торкатися до чеків.

Запасний ключ

У гаманці можна знайти дані, за якими можна дізнатися ім'я його власника та адресу. Якщо ви зберігаєте в гаманці ключ, то у разі його втрати ви можете стати жертвою грабіжників.

Презерватив

Засіб контрацепції потрібно зберігати в сухому прохолодному місці і не терти. У гаманці презерватив постійно треться, і на ньому виникають мікротріщини.

ПІН-коди банківських карток

Очевидна порада, яку чомусь досі не всі притримуються. ПІН-код не повинен опинитися у вашому гаманці в жодному вигляді — у тому числі написаний на окремому листку і навіть зашифрований за допомогою символів, знайдених в інтернеті.

Читайте також