Рятувальники загасили шість пожеж

Рятувальники загасили шість пожеж

Протягом минулої доби рятувальники Рівненщини ліквідували 6 пожеж.

Як повідомили у ГУ ДСНС Рівненської області, учора, 04.07.2022р. о 10:30 неподалік с. Клюки Дубенського району Тараканівської ТГ відбулось загоряння сухої трави та чагарників на відкритій території на площі близько 0,5га.

Також, о12:14 в смт Томашгород Сарненського району Рокитнівської ТГ в приватному господарстві вогнем знищено покриття, перекриття, пошкоджено стіни житлового будинку (дерев’яний, критий шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 10х6м). Причина та збитки встановлюються.

Того ж дня, о 18:50 в с. Кураж Сарненського району Дубровицької ТГ в приватному господарстві вогнем знищено 1 тону соломи. Причина та збитки встановлюються.

Через декілька годин, а саме, о 23:46 с. Нова Пляшева Дубенського району Козинської ТГ в приватному господарстві вогнем знищено покриття та перекриття житлового будинку (дерев’яний, критий жестю по дерев’яній обрешітці, розміром 15х6м). Причина та збитки встановлюються.

Сьогодні близько третьої години ночі в с. Орв’яниця Сарненського району Дубровицької ТГ по вул. Травнева, 14 в приватному господарстві вогнем знищено покриття та пошкоджено перекриття житлового будинку (дерев’яний, критий шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 8х8м). Причина та збитки встановлюються.

Також цієї ночі, о 03:26 в с. Золотолин Рівненського району Костопільської ТГ по вул. Мотчука, 76 в приватному господарстві вогнем знищено покриття та перекриття господарчої будівлі (цегляна, крита шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 8х5м). Причина та збитки встановлюються.

Читайте також