Молодіжна Рада Станиці Луганської  відвідала рівненський університет МЕГУ (ФОТО)

Молодіжна Рада Станиці Луганської відвідала рівненський університет МЕГУ (ФОТО)

Сьогодні, 17 серпня до Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука з навчальним візитом завітали гості із Станично-Луганської ОТГ у складі 13-ти осіб.

Про це пише Рівне Експрес.

Молодіжна рада спільно із молодіжною громадською організацією “Золоті Левенята” планують створити власну радіостанцію, яка буде доступна для прослуховування в мережі інтернет, для підтримки культури у регіоні. Розмістити інтернет-радіостанцію планують у місцевому краєзнавчому музеї.


“У нас немає українського телебачення, радіо. Переглядати можуть його тільки ті, хто має супутникове мовлення, тому у нас виникла ідея, разом з активною молоддю створити молодіжне культурне радіо”, - розповіла представниця делегації Станично-Луганської ОТГ Тетяна Домащенко.

Зокрема, усі присутні у форматі майстер-класу ознайомилися з новітніми підходами у розбудові інтернет-радіомовлення від співкоординатора проєкту, викладача МЕГУ Андрія Смуся. Побували у Музеї Миру, дізналися історію створення та його функціонування.

До слова: До Рівного делегація прибула вчора, 16 серпня, та пробуде у місті до 20 серпня. Впродовж тижня на старшокласників зі Сходу України чекає серія майстер-класів та культурна програма від університету. А 20 серпня, відбудеться підписання Меморандуму між МЕГУ і Молодіжною Радою Станиці Луганської.


 

 

Читайте також