Родичі окупантів перепродують награбоване в Україні: влаштували цілі логістичні центри

Родичі окупантів перепродують награбоване в Україні: влаштували цілі логістичні центри

Російські окупанти організували "логістичні центри" з доставки награбованого на війні в Україні та продають його своїм співвітчизникам. Але бізнес "іде не дуже", адже вони крадуть один одного. Про це свідчить нова телефонна розмова російських загарбників, яку вдалося перехопити СБУ.

"Вчора Вовина дружина мікрохвильову піч забрала…, вентилятор, кавомолку там, мультиварку,… ось таке ось…" , - звітує чоловіку-окупанту дружина, яка займається розподілом награбованого в РФ.

Але Вова, як виявляється, крім перерахованого, намародерив в Україні ще 4 телевізори: "три телевізори в коробці та один без коробки". Той, що без коробки, їй віддали, а ось решта – ні. Жінка підозрює, що їх забрав "той хрін, який... він двічі забирав". Тож вона просить чоловіка розібратися.

"Судячи з усього, росіяни і дня не можуть прожити, щоб не вкрасти навіть по другому колу. Очевидно, таким чином поспішають набрати для себе і своїх нащадків. Тому що з огляду на санкції всі ці товари скоро знову стануть предметом розкоші в Росії" , - зазначають у СБУ.

Увага, на записі є нецензурна лексика

Як повідомляли Українські Новини, 1 червня СБУ опублікувало перехоплення розмови окупантів, у якій вони зізнаються, що "рівняють із землею" українські населені пункти,  які не можуть взяти у чесному бою .

Читайте також