Рівняни готують тонни провізії для захисників

Рівняни готують тонни провізії для захисників

Задля доброї справи за ножі, тертки, каструлі й сковорідки беруться не лише кухарі зі стажем чи підприємці, які займаються цим професійно, а й ті, хто має інший фах і досі готував лише для своєї сім’ї.

Починаючи від раннього-ранку і до вечора тривають приготування: хтось чистить картоплю, хтось кришить капусту, моркву й буряки на салати, хтось нарізає цибулю або ж навпаки загортає солодкі млинці. Роботи на кухні вистачить усім. Бо ж нагодувати потрібно не десять, і не двадцять, а кілька сотень захисників нашого краю.

Меню, кажуть, урізноманітнюють, аби і смачно, і поживно, та ще й корисно.

Щира подяка тим, хто тримає у свої руках тил, оточує любов’ю і турботою, аби наші захисники мали сили перемогти ворога.

Рівненська міська рада

Читайте також