Рівнян попереджають про демонтаж

Рівнян попереджають про демонтаж

На своїх гаражах та кіосках деякі рівняни почали знаходити відучора попередження у формі пронумерованого акту, складеного комісією — про те, що цей обєкт встановлений незаконно. Власникам пропонують демонтувати своє майно добровільно. У разі відмови це буде зроблено примусово.

Пресслужба міської ради поінформувала, що 5 квітня працівники управління житлово-комунального господарства, управління торгівлі та управління містобудування та архітектури розпочали повідомляти власників про розгляд цих об’єктів на комісії з питань демонтажу незаконно встановлених тимчасових споруд.

- Моя позиція чітка і безкомпромісна: там, де є незаконно встановлені МАФи чи інші конструкції, вони будуть підлягати демонтажу і повному знесенню. Про те, що колись можна було щось вирішити, колись можна було якось домовитись – це не працює зараз, - говорить міський голова Рівного Олександр Третяк . - Ми готові підтримувати бізнес, але на умовах чітких й прозорих правил.

Раніше, під час засідання Рівненського міськвиконкому було підтримано рішення про знесення 80 гаражів та 13 споруд для ведення підприємницької діяльності.

Читайте також