Рівненські волонтери спершу ремонтують будинки літнім та самотнім

Рівненські волонтери спершу ремонтують будинки літнім та самотнім

Понад 70 будинків села Заградівка, що на Херсонщині, вже відбудували волонтери з Рівненщини. Передусім хлопці ремонтують житло людям, які не в змозі самостійно полагодити зруйноване ворогом - літнім, сім’ям з дітьми або ж самотнім.

Пані Наталя Суздаль - серед таких. Помешкання обстріляли градами, пошкодили дахи будинку, літньої кухні, хліва. А на городі застрягли снаряди…

інка зі слізьми на очах дякує рівненським волонтерам за відремонтоване помешкання. Адже самій відновити було б не під силу. Чоловік та син боронять Україну в гарячих точках, кожен на своєму напрямку.

- Рік минув з того часу, як батько з сином не бачилися, - розповідає жінка. - І ось 26 серпня посміхнулася фортуна. Ми усі зустрілися. А далі знову роз’їхалися: син - на Запорізький напрямок, чоловік - на Бахмутський, - каже жінка.

4 вересня сина важко поранено під Запоріжжям. Дякуючи побратимам та фаховим лікарям, життя Ігоря врятували. Нині він перебуває в лікарні, а батько Віктор продовжує боронити Україну.

Нагадаємо, в рамках проєкту «Пліч-о-пліч» Рівненська область взяла шефство над Кочубеївською ТГ Херсонської області. «Наразі в Кочубеївці перебуває бригада з Дубенщини. Хлопцям залишилося відремонтувати ще два будинки. Продовжуємо підтримувати українців півдня, допомагаємо подолати наслідки окупації, - наголошує начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Читайте також