П’яний чоловік стріляв у поліцейського, але не поцілив

П’яний чоловік стріляв у поліцейського, але не поцілив

На вулиці Індустріальній у Квасилові, що під Рівним, затримали місцевого жителя, який стріляв у бік поліцейського, але той не постраждав.

До поліції зателефонували мешканці селища і повідомили, що чули звуки пострілів, які доносились з вулиці Індустріальної. На місце події виїхала рота особливого призначення для з’ясування обставин.

- Коли поліцейські підійшли до компанії із трьох чоловіків, які перебували на території літнього майданчика місцевого кафе, один із них — 39-річний місцевий житель тримав пістолет. Поліцейські наказали покласти зброю, але чоловік знехтував вимогою і вистрілив у бік правоохоронця. На щастя, ніхто тілесних ушкоджень не отримав, — повідомили у поліції.

За результати огляду на стан сп'яніння, у чоловіка виявили 2,6 проміле — це в 13 разів перевищує допустиму норму. Його затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Правоохоронці вилучили стартовий пістолет.

З’ясувалось, що чоловік мешкає на тій вулиці, де і трапилась стрілянина. Сусіди припускають, що агресивну поведінку могла спричинити сварка з коханою.

Нині правоохоронці все ще з'ясовують усі обставини події. За скоєне чоловіку може загрожувати арешт на строк до шести місяців, обмеження волі на строк до трьох років або ж позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також