Путінські

Путінські "єдинороси" першими втекли з окупованого Херсона, – ЗМІ

У Херсоні представники путінської партії "Єдиная Россия" втекли з міста після удару ЗСУ Антонівського мосту. Умови для діяльності окупантів та колаборантів у Херсоні стають дедалі важичими.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій.

У російських ЗМІ почали з'являтися тривожні нотки. Якщо раніше влада та журналісти запевняли, що ведення так званої "спецоперації" йде за планом, то нещодавно поведінка окремих представників пратії свідчила про протилежне.

Відтак, представники путінської партії "Єдиная Россия" втекли з Херсону практично одразу після удару ЗСУ по Антонівському мосту. Зокрема, саме цей об'єкт був головною "логістичною артерією" для окупантів. Ним окупанти постачали боєприпасий не тільки.

Свою поведінку партійці пояснили тим, що після обстрілу Антонівського мосту вони більше не можуть "вести гуманітарну діяльність".

"При цьому зв’язок Херсона з тилом повністю не перервано, — ще діє переправа через Дніпро у Новій Каховці, але її вже обстрілювали сили ЗСУ. Також на шляху з Нової Каховки до Херсона знаходиться Дар’ївський міст через річку Інгулець, але він також пошкоджений ракетними ударами ЗСУ", — стверджують пропагандисти.

Читайте також