Порядок виступів учасників півфіналів «Євробачення-2024» визначено:  представники України виступлять у першому півфіналі

Порядок виступів учасників півфіналів «Євробачення-2024» визначено: представники України виступлять у першому півфіналі

Організатори міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення», яке відбудеться в травні в Мальме (Швеції), оголосили порядок виступів учасників півфіналів «Євробачення-2024». Представники України alyona alyona & Jerry Heil з піснею Teresa & Maria вийдуть на сцену у першому півфіналі під номером п’ять — після Великобританії та перед Польщею.

- Для мене 5 - це щасливе число. Я люблю цифру 5. Дай Бог, щоб все було супер-пупер і класно! Ми в це щиро віримо, - прокоментувала alyona alyona.

За новими правилами країни-засновниці конкурсу також представлять свої пісні. Зокрема, у першому півфіналі також виступлять Німеччина та Швеція.

Нагадаємо, півфінали відбудуться 7 та 9 травня, грандфінал — 11. Цьогоріч організатори змінили правила конкурсу. Окрім того, що представники країн-засновниць конкурсу та минулорічного переможця представлять свої номери у півфіналах, є зміни і в голосуванні.

Читайте також