Полтавчанка інсценувала своє викрадення, щоб виїхати до коханого в Росію

Полтавчанка інсценувала своє викрадення, щоб виїхати до коханого в Росію

На Полтавщині дівчина інсценувала власне викрадення, щоб змусити батьків заплатити і на ці гроші поїхати до хлопця до Росії. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Увечері в суботу, 4 грудня, до Миргородського райвідділу поліції надійшла інформація від 39-річної мешканки Великосорочинської ОТГ про зникнення її 18-річної доньки.

Перелякана мама розповіла, що вдень донька пішла до сільської крамниці, але додому так і не повернулася. А за годину після зникнення їй та родичам почали надходити голосові повідомлення про те, що дівчину викрали і за її визволення доведеться заплатити викуп. "Викрадачі" вимагали перерахувати гроші на банківський рахунок. Про суму викупу не повідомляється.

До пошуку "заручниці" підключили не лише поліцію Полтавської області, а й співробітників карного розшуку та Кіберполіції.

Поліцейські передали орієнтування на пошук оперативних підрозділів сусідніх областей, і це спрацювало. Близько години ночі 5 грудня з Харківської області повідомили про те, що зниклої дівчини знайдено. Її виявили на міжнародній автомобільній перепустці "Гоптівка", коли вона намагалася перетнути кордон та виїхати до Росії.

Втікачка зізналася, що планувала таємно виїхати в російський Ставрополь, де на неї чекає 16-річний хлопець, з яким вона познайомилася через соціальну мережу Інтернет.

Дівчина пояснила, що історію з викраденням вигадала сама, бо батьки не схвалюють такі стосунки з невідомим хлопцем. "Викуп" вона планувала витратити на дорогу та початок нового життя з коханим у сусідній країні. 

Втікачка повернули до родини. Чи її каратимуть правоохоронці, не повідомляється. 

Читайте також