Польща передала Україні ухилянта: йому  вже вручили повістку

Польща передала Україні ухилянта: йому вже вручили повістку

Цими вихідними уродженець Сумської області намагався втекти до Польщі через Західний Буг. Проте його затримали польські прикордонники та передали українським колегам, повідомляє Західне регіональне управління ДПСУ.

"Чоловіки не полишають спроб незаконно потрапити до Польщі. Проте їх все одно повертають в Україну. Цими вихідними двоє громадян мали намір через річку Західний Буг потрапити за кордон. Одного з відчайдухів прикордонний наряд відділу "Амбуків" виявив поблизу українсько-польського кордону в неділю вранці. Чоловік, побачивши прикордонників, почав втікати та кинувся вплав до суміжного берега. Охоронці кордону поінформували колег по той бік держрубежу, де плавця й затримали працівники Прикордонної варти Республіки Польща", – йдеться у повідомленні Західного регіонального управління ДПСУ.

Згодом з’ясувалося, що затриманий – 31-річний уродженець Сумщини. Він не мав законних підстав для виїзду за кордон під час дії правового режиму воєнного стану, тож вирішив потрапити до Польщі у незаконний спосіб. "Щоправда, надовго в Польщі він не затримався, адже польські стражі в рамках реадмісії передали правопорушника прикордонникам Волинського загону. Правоохоронці склали на громадянина адмінпротокол за ст.204-1 КУпАП, а представник ТЦК та СП вручив військовозобов’язаному повістку", – розповіли прикордонники.

Читайте також