Поліція затримала чорнушників-провокаторів

Поліція затримала чорнушників-провокаторів

Сьогодні вночі правоохоронці затримали «чорнушників», які обклеювали вулиці та будинки Рівного листівками із провокаційним змістом та у кольорах партії Слуга Народу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Рівненської ОДА, кандидат на посаду міського голови Рівного Віталій Коваль

Ними виявились молоді хлопчаки. Вони вже дають свідчення про замовника – штаб одного з кандидатів на посаду міського голови Рівного. Також з'ясовується інформація про підприємство, яке друкувало листівки, місце зберігання і видачі «продукції» та коло причетних до цього кримінального правопорушення (стаття 157 ККУ).



Нагадаємо, ці листівки з‘являються на вулицях Рівного не вперше. Ними заліплювали місто у середу вночі, а також 28 вересня – наприкінці минулого місяця. Затримані особи можуть бути причетними і до тих «подвигів». Ймовірно, замовник – той самий.

Також цієї ночі поліція затримала дві групи осіб, які нищили агітаційні куби кандидатів в мери на вулицях Грушевського та Князя Острозького. В одній із таких груп була дівчина.

«Хочу ще раз звернутися до своїх опонентів по виборах. Шановні, залишайтеся людьми! Не втягуйте молодь до подібних злодіянь. Не «засирайте» рідне місто провокаційними листівками у гонитві за голосами. Майте честь та гідність програвати вибори у чесній боротьбі», – наголосив Віталій Коваль. – «І дякую правоохоронцям за те, що добре робите свою роботу. Замовники та виконавці цих провокацій обов‘язково понесуть відповідальність згідно закону».

Читайте також