Погрожував зброєю та грабував: на Рівненщині затримали чоловіка, який нападав на АЗС

Погрожував зброєю та грабував: на Рівненщині затримали чоловіка, який нападав на АЗС

Займався розбійними нападами на рівненські АЗС 24-річний рівнянин. Учора,16 грудня, його затримали. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

До поліції, повідомлення про розбійний напад на операторів АЗС на вулиці Курчатова у Рівному та у селі Біла Криниця надійшли 21 листопада та шостого грудня. Невідомий скоїв обидва злочини вночі та в аналогічний спосіб. Погрожуючи пістолетом і, розпиливши в обличчя працівникам автозаправки сльозогінний газ, незаконно заволодів грошовими коштами з каси в сумі майже 2500 та 8000 тисяч гривень відповідно.

Поліцейські виявили зловмисника на території Корнинської територіальної громади в одному із будинків села Тайкури.Слідчо-оперативна група на місці події вилучила зброю, порожні перцеві балончики, іншу слідову інформацію та речові докази, які мають суттєве значення у справі, - розповіли у відділі комунікації поліції Рівненської області.

За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури у рамках кримінальних проваджень, відкритих за частиною 3 статті 187 КК України (розбій, поєднаний із проникненням у приміщення), тривають слідчі дії.

Поліцейські перевіряють жителя обласного центру, який раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв, на причетність до інших вчинених кримінальних правопорушень.

У скоєному молодик зізнається. Відповідно до санкції інкримінованої статті йому може загрожувати від семи до 12 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також