Підозрюваного у вбивстві жителя Корця взяли під варту

Підозрюваного у вбивстві жителя Корця взяли під варту

Чоловікові вже оголошено про підозру і сьогодні, 9 серпня, Корецьким районним судом чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без права внесення застави.

Про це повідомляє Поліція Рівненської області.

 Як повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк, під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що між двома знайомими під час чергового розпивання алкоголю виник конфлікт, у результаті якого 40-річний житель Корця наніс удар ножем у груди 48-річному. Потерпілий упав у підвал, звідки дістати його підозрюваний не зміг. Тіло перебувало там упродовж трьох днів, допоки його не виявили поліцейські.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок проникаючого колото-різаного поранення грудей із ушкодженням легень.

 «Жителя Корця затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру, — зазначив Олександр Панасюк. — Нині він відповідно до ухвали суду він перебуває під вартою. У скоєному підозрюваний поки не зізнається, однак слідчі зібрали достатньо доказів для доведення його вини».

 Відповідно до санкції статті 40-річному чоловікові, раніше судимому за корисливі злочини, загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також