Під Києвом виявили ще одну братську могилу (ВІДЕО)

Під Києвом виявили ще одну братську могилу (ВІДЕО)

На звільнених територіях Київської області продовжують знаходити докази звірств російських військових проти мирного населення.

Про це у  телеграмі  повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

За його словами, у селі Бузова виявили братську могилу, де поховані безвинно вбиті рашистськими потворами мирні жителі.

«Також очевидці розповідають, що неподалік стоїть спалений автомобіль, у якому живцем згорів 17-річний підліток, а жінці знесло півголови», — написав Геращенко. Він додав, що місцева влада вважає — від рук окупантів загинули щонайменше 50 місцевих жителів.

У звіті британської розвідки також є згадка про цей населений пункт.

Звіт спецслужби за 10 квітня опубліковано у  Twitter  Міноборони Великобританії.

"Нові докази ймовірних військових злочинів Росії продовжують з'являтися після відступу Росії з півночі України", - йдеться у звіті.

Британська розвідка зафіксувала нову інформацію про мирних жителів, яких убили російські військові, а також про згвалтування, скоєні солдатами армії РФ.

«Це включає повідомлення про виявлення тимчасової могили з померлими українськими мирними жителями недалеко від Бузової.

Продовжують надходити заяви про сексуальне насильство з боку російських військовослужбовців», – йдеться у звіті британської спецслужби.

Раніше повідомлялося про братські могили в Макарові та Бучі, де знайшли тіла понад 130 та 280 мирних жителів відповідно.

Читайте також