Під час нічної атаки на Київщині постраждали двоє осіб

Під час нічної атаки на Київщині постраждали двоє осіб

Російські загарбники вночі 8 травня атакували Київщину дронами-камікадзе та крилатими ракетами. Тривога в області тривала майже чотири години, працювали сили ППО. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

За словами Кравченка, влучань в об'єкти житлової чи критичної інфраструктури не було. Водночас падіння уламків зафіксовано в чотирьох районах.

- На жаль, внаслідок падіння уламків є постраждалі люди. Двох постраждалих - жінку та чоловіка з численними пораненнями кінцівок та осколковими пораненнями доставили до лікарні. Потерпілим надається вся необхідна невідкладна допомога, - зазначив Кравченко.

Окрім того, зафіксовано пошкодження електромереж. В одному із сіл частково відсутня електроенергія. Енергетики вже оперативно працюють над поверненням світла.

- За оперативною інформацією, внаслідок падіння уламків, Один житловий приватний будинок та підсобне приміщення поруч зруйновані, ще 14 приватних будинків та одне авто пошкоджено. Всі оперативні групи працюють на місцях. Продовжуємо фіксувати та ліквідовувати наслідки атаки, - додав Кравченко.

Читайте також