Остапа Ступку засудили за

Остапа Ступку засудили за "п’яну" ДТП

Голосіївський районний суд Києва визнав актора Остапа Ступку винним у справі про ДТП у нетверезому стані, повідомляє Суспільне.

Так, суд призначив артисту покарання - обмеження волі на три роки та відсторонив його від права керування транспортними засобами на вісім років. Крім того, з нього буде стягнуто близько 10 тисяч гривень, які були використані на проведення експертиз.

- Це досить несправедливе рішення. Є багато пом'якшувальних обставин. Ми могли "вийти" на штраф, що було б доречніше та справедливіше для держави, бо сума немаленька. Мінімально - це 170 тисяч гривень. Також не вирішена доля арештованого майна, - сказав Остап Ступка.

Зазначимо, що Остап не опиниться за ґратами, а буде зобов'язаний упродовж трьох років з'являтися у спеціальні установи для виконання суспільно-корисних робіт.

Представники захисту планують подати апеляцію. Протягом місяця, поки рішення не набуде чинності, у Ступки застосовуватиметься запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту з 00.00 до 5.00 ранку.

Нагадаємо, 4 квітня Остап Ступка потрапив у ДТП у Голосіївському районі столиці. Інцидент стався близько 23-ї години ночі. Актор, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, в'їхав на своєму позашляховику Range Rover у легковий автомобіль Mitsubishi, припаркований на зупинці. Чоловіка, який перебував у цьому автомобілі, було госпіталізовано. Актора затримали на місці події. Прилад "Драгер" показав 1,62 проміле алкоголю в його крові.

Читайте також