Опалювальний сезон на Рівненщині розпочинається

Опалювальний сезон на Рівненщині розпочинається

У Рівному, Дубні та Сарнах повідомили про старт опалювального сезону з 17 жовтня

Із 17 жовтня у Рівненській громаді розпочнеться опалювальний сезон. Відповідне розпорядження підписав секретар міськради, в. о. міського голови Віктор Шакирзян і дав доручення теплопостачальним підприємствам найперше подати тепло у дитячі садки, школи, медичні заклади та інші об'єкти соціального призначення.

Опалювальний сезон в Дубні також розпочнуть 17 жовтня. Відповідне рішення ухвалили у на засідання міськвиконкому.

Першочергово теплопостачанням забезпечать дитсадки, школи та медзаклади. У Дубні з грудня 2022 року майже повністю відмовились від використання газу та перейшли на альтернативні методи опалення. Кількість котелень скоротили з п’яти до трьох і встановили в них твердопаливні котли.

Початок опалювального сезону анонсували і в Сарнах, інформує у Facebook міська рада. На засіданні виконкому погодили розпочати його з вівторка, 17 жовтня, у дошкільних, медичних та соцзакладах громади. Щодо подачі тепла в усіх інших — підготують окреме розпорядження.

Першим на Рівненщині, де стартував опалювальний сезон, було місто-супутник РАЕС Вараш. Його розпочали 10 жовтня, повідомляв у Facebook міський голова Олександр Мензул. До тепла підключили освітні, медичні і соціальні заклади. ОСББ та управлінським компаніям дозволили самостійно вирішувати питання подачі тепла у житлових будинках.

Читайте також