Олімпіада 2022: збірна України не виступить у командних змаганнях фрістайлістів через COVID-19

Олімпіада 2022: збірна України не виступить у командних змаганнях фрістайлістів через COVID-19

Збірна України не виступить у командних змаганнях фристайлістів з лижної акробатики на Олімпійських іграх у Пекіні. Причина — одразу троє наших фрістайлістів склали позитивний тест на коронавірус. Це Дмитро Котовський, Олександр Окіпнюк та Анастасія Новосад.

Повідомляється про те, що одразу три українські спортсмени фристалісти з лижної акробатики не зможуть взяти участь у командних змаганнях на Олімпійських іграх у Пекіні. У всіх трьох спортсменів було виявлено вірус COVID-19.

Про це повідомляє інформаційне агентство « Уніан ».

У складі команди залишається лише два здорові спортсмени — олімпійський чемпіон Олександр Абраменко та Ольга Полюк. Але для участі в командних змаганнях цього недостатньо, необхідно щонайменше троє спортсменів: два чоловіки та одна жінка.

Відомо, що раніше на зимових Олімпіадах не розігрувалися медалі у командному фрістайлі, подібний захід проходить у Пекіні вперше.

Вісім збірних заявили про участь у командному турнірі, проте Україна на старт не вийде. Змагатися збірні розпочнуть 10 лютого о 13:00 за київським часом.

Читайте також