Обстріляли будинок депутата

Обстріляли будинок депутата

Дружина депутата Вараської районної ради Віктора Ткача вранці минулої п’ятниці помітила на будинку сліди від куль, тож зателефонувала до поліції. Експерти нарахували понад десяток влучань, кілька куль поцілили у вікна.

Віктор Ткач та його дружина Оксана — підприємці. Жінка займається манікюром, чоловік — має деревообробний цех та автомайстерню. Живе подружжя разом із восьмирічною донькою у селі Стара Рафалівка, що неподалік Вараша.

— Поки взагалі не маю припущень. Ми з дружиною — підприємці, але в нас немає якихось справ, щоб з кимсь був конфлікт інтересів чи ще щось, — розповів «Суспільному» Віктор Ткач.

35?річний Віктор Ткач на місцевих виборах у жовтні 2020?го пройшов депутатом у новостворену Вараську районну раду від партії «Сила і честь». Чи пов’язувати обстріл із політикою — поки теж не знає.

За словами Віктора Ткача, його будинок підключений до пульта поліції охорони, обладнаний відеоспостереженням. На камеру особа чи особи, які стріляли, не потрапили.

— Обстріл був з далекої відстані. І звуків ми не чули, це були якраз морози. Вже потім, коли я поїхав на Рівне, дружина мені повідомила, що є дірки у вікнах, — зазначає Ткач.

За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження.

Читайте також